NBE Deep skin Mikroneedling 80 min

NBE Deep Skin är en typ av microneedling men utan nålar. Precis som vid traditionell microneedling effersträvas att skapa en kontrollerad skada i huden i syyfte att i samband med läkningsprocessen skapa en mer välmående hud. Behandlingen med NBE Deep Skin utförs i tre olika steg;
1. Hudslipning.Ett runt munstycke, ca 10 mm i diameter, bestående av små plastnabbar förs över huden samtidigt som munstycket roterar. De små plastnabbarna slipar bort döda hudceller och bidrar till en ökad blodcirkulation i huden. Porerna öppnas och huden får goda förutsättningar för att bli mottaglig för vidare behandling.
2. Munstycke nummer 2 har en långsmal form och har till uppgift att skapa en stor mängd, men ytterst små, kanaler i huden för att möjliggöra för vårdnad och behandlande serum att tas upp av huden.
3. Det tredje munstycket består av en pennliknande spets och det har till uppgift att utföra ett precisionsarbete vid områden i ansiktet, exempelvis läpplinje och ärr, som kräver stor exakthet och försiktighet.
Kurpris 5 ggr, 5 980:-

 

1395 kr

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.